Szanowni Państwo, którzy jesteście od tygodni świadkami niewypowiedzianego ataku hejterskiego związanego ze wskazanymi powyżej spółkami oraz atakami 2000 hejterów zatrudnionych przez Prezydenta Andrzeja Dudę oraz 6000 przez Prawo i Sprawiedliwość

W związku z trwająca akcją i nieświadomych w jej uczestnictwie osób, które nabyły udziały we wskazanych spółkach doprowadzono do zlikwidowania mojego profilu (drugiego na przestrzeni 6 miesięcy) na którym zgromadziłem 520.000 fanów, oraz wcześniejszymi represjami poprzedniego rządu, który sabotował działalność gospodarczą spółek jako odwet za ujawnienie linków do akt afert podsłuchowej oświadczam, co następuje;

Po podstawieniu mi przez osobę z najbliższego otoczenia z czasów komitetu wyborczego „nabywców” udziałów którzy z mocy aktu notarialnego byli zobligowani do zapłaty za nabyte udziały na rzecz nieświadomych roszczeniowców-zwanych dalej wspólnikami i nie wywiązania się „nabywcy” z podpisanej umowy , w dniu 28.12.2015 r., odstąpiliśmy od tej umowy i spółka Stark AVG (udziałowiec większościowy) trafiła w ręce zależnej ode mnie osobowo i inwestycyjnie kancelarii.
Miałem ochotę przebranżowić obie spółki i pozbyć się udziałowców poprzez odkupienie od nich udziałów i zamknięcia przeto sporu jednostek roszczeniowych, które nie odczekawszy roku obliczeniowego zaczęły szarpać moje dobre imię odbudowywane przez wiele lat po katuszach zadanych przez rząd L.Millera (por. np. sejmowe więzienie)
W związku ze skutkami działalności kilkudziesięciu jednostek roszczeniowych oświadczam co następuje.

Po zwołaniu przez właściwy sąd nadzwyczajnego zgromadzenia wspólników, jako inwestor strategiczny zarekomenduję podjęcie uchwały o dopłatach związanych ze stratami spółek-wg moich wyliczeń dopłaty będą wynosiły ok1322 zł/ jeden udział.
Następnie po uzyskaniu dopłat podejmiemy uchwałe o likwidacji spółek i rozdzieleniu pozostałych pieniędzy wspólnikom w drodze właściwego postępowania likwidacyjnego.

Zgodnie z zapisami umów pomiędzy mną jako osobą fizyczną , a spółkami Gazeta i Alkohole Stonoga wycofałem możliwość używania przez nie mego Nazwiska i obciążyłem je karami umownymi na kwotę łączną 15.000.000 złotych.

W przypadku kłopotów ze ściągalnością dopłat zarekomenduję złożenie wniosku o ogłoszeniu upadłości spółek.

Nikt nic nie dostanie od Zbigniewa Stonogi bo nikt nic Zbigniewowi Stonodze nie wpłacał z tytułu przedpłat na zakup udziałów.Zachęcam wszystkich, którzy czują się oszukani lub wprowadzeni w błąd do podjęcia działań prawnych na rzecz zabezpieczenia swoich interesów.

Od dzisiaj skupuję jako osoba fizyczna udziały w/w spółek w cenie 19 zł/udział skupuję także wierzytelności spółki Stark AVG w cenie 15 zł za każde 300 zł wierzytelności.

Aktywne pozostają umowy honorowe zawarte z niektórymi z inwestorów w tym z Panią Agnieszką z USA.

Oceń post

Zbigniew Stonoga

Polski przedsiębiorca i biznesmen, videobloger, działacz społeczny i polityczny. Asystent posłanki Samoobrony Wandy Łyżwińskiej i doradca Andrzeja Leppera. Odpowiedzialny za publikację akt śledztwa w sprawie afery podsłuchowej w Polsce.